Skip to content

Om Vest Hage

Vest Hage og Graveservice er et lite anleggsgartner firma som har over 20 års erfaring fra bransjen. Vi er opptatt av kvalitet og god kundekontakt, og utfører det meste innen hagearbeid. Alt fra en rask opprenskning, murer, drenering, plen, beplantning osv.

Sammen er vi mange

Å være en liten aktør i en stor verden har sine utfordringer. Så vi har alliert oss med et entreprenørselskap og noen andre strategiske ressurser så vi kan dekke de behovene kundene har.

Så vi håper du velger å gi oss sjansen til å vise hva vi er gode for. For er det én ting vi er stolte av, så er det lidenskapen vår innenfor feltet. Og vi ønsker ingenting mer en å gjøre deg fornøyd med vel endt hageprosjekt.

Kunnskap

Vest Hage har lang erfaring innen anleggsgartnerfaget. Kunnskap er noe vi bygger alt vi gjør på, og som gjør at vi beskjærer akkurat din plante riktig, eller at dreneringen fungerer som den skal.

Lidenskap

Lidenskap er kanskje det som virkelig skiller hveten fra klinten. Uansett hvor mye iver og kunnskap man har, kommer man ikke langt uten at man virkelig har et ønske om å få det bra. Vest Hage ønsker å strekke oss hakket lengre for at din hage skal bli så bra som den kan bli.

Kvalitet

For å få et vellykket resultat er det mange faktorer som spiller inn. Det er ingen vits i en pen hage hvis den ikke varer. Vest Hage er stolte av å ha en høy kvalitet på arbeidet vår fra første spadetak. For er grunnsteinen på plass er det lett å lykkes videre.